Igiena în Clinică 


In primul rand trebuie spus ca accesul în cabinetul stomatologic  este permis doar după acoperirea pantofilor cu botoşei de unică folosinţă folosind un dispenser automat extrem de usor de folosit.
Respectam principii si reguli foarte stricte de igiena si utilizam tehnologie precum aparatul cu ultrasunete pentru optimizarea procesului de sterilizare.


 

Dezinfectia cu raze ultraviolete (UV) a pieselor de mana, a anselor de detartraj si a oricarui tip de instrumentar de dimensiuni reduse cu ajutorul razelor ultraviolete (UV). Program scurt de dezinfectie ce dureaza numai 15 secunde

Dezinfectia cu raze ultraviolete (UV) a aerului din cabinetul medical propriu-zis; aerul incarcat cu microorganisme este antrenat in aparat de sistemului de circulatie a aerului. In interiorul carcasei sunt amplasate generatoarele de UV-C, a caror radiatie este concentrata printr-un sistem de oglinzi elipsoidale ce formeaza o cavitate rezonanta, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului pentru dezinfectie cu UV.