Aparatură - dotări 


MOTOR ENDO MULTIFUNȚIONAL CU ALEX LOCATOR ÎNCORPORAT


Micromotor endodontic inovativ cu apex locator incorporat, varful tehnologiei in terapia endodontica, prepara usor, sigur si rapid canalele. Face posibila prepararea canalelor anatomice dificile cu rezultate predictibile folosind un singur ac.
Exactitatea apex locator-ului integrat prin controlul simultan al lungimii in timpul prepararii rotative, monitorizarea continua a pozitiei acului prin Led-urile de pe display - determinarea exacta a lungimii fara ajutorul razelor X.LAMPĂ FOTOPOLIMERIZARE Starlight şi LED 2000W Woodpecker

Sunt accesorii obligatorii pentru realizarea obturaţiilor fizionomice.


Apex Locator Woodpex III Pro Woodpecker

Sunt dispozitive electronice folosite pentru determinarea poziţiei foramenului apical, deci a lungimii canalului radicular. Pentru că poziţia foramenului apical este determinată cu acurateţe de apex locator, se elimină situaţiile în care obturaţia definitivă de canal este prea scurtă sau prea lungă, ceea ce ar duce la eşecul tratamentului endodontic.

LUXATOR LX - Periotom Mecanic

Stabilind un nou standard pentru extractii atraumatice , noul LUXATOR LX, periotom mecanic, ofera siguranta imbunatatita, precizie si acces - extractie in siguranta si minimizarea distrugerii tesuturilor. Varf tip piston, din titan, in directie verticala - taiere intr-o modalitate sigura a ligamentelor, atraumatic

Ochelari Stomatologici cu Lupa


Pentru efectuarea unui control si unui tratament de mare precizie este necesara, pe langa o indemanare desavarsita, o vizibilitate clara si exacta. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul ochelarilor cu lupa care maresc detaliile campului operator de 3,5 ori, astfel incat sa fie posibila o evaluare diagnostica exacta si un tratament de o mare finete si precizie.


Sistem DIGA Coltene

Tehnicile moderne de tratament stomatologic permit astăzi tratamente corecte cu minim de stres pentru pacient și confort maxim pentru doctor. De mare ajutor în acest sens este diga. Aceasta este o folie extensibilă din cauciuc fixată la nivelul  dinților cu ajutorul unor cleme și a unui cadru care se utilizează pentru izolarea dinților în timpul efectuării: tratamentelor de canal, obturațiilor(plombelor), cimentării lucrărilor definitive. Are rolul de a menține uscată porțiunea unde se lucrează crescând în timp durabilitatea tratamentelor.


APARAT INDEPARTARE EXCES GUTAPERCA GUTTA CUT VDW

Pentru inlaturarea rapida, sigura si precisa a excesului de gutaperca dupa terminarea tratamentului de canal pentru o obturatie definitiva a acestuia.


PROPHY JET


Este utilizat în profilaxia dentară. Îndepărtează placa bacteriană, coloraţiile dentare de origine externă, depozitele moi de pe suprafaţa dinţilor şi asigură lustruirea suprafeţelor igienizate.


 DETARTROR US Woodpecker cu led 

Permite realizarea detartrajului mai eficient decât în cazul detartrajului manual, procedura fiind mai rapidă şi mai uşor de suportat de pacient.
CAMERA INTRAORALĂ

Permite vizualizarea pe monitor a tuturor detaliilor din cavitatea bucală. Datorita vizualizarii directe pe monitor a situatiei existente, pacientii clinicii noastre pot participa activ la desfasurarea controlului si totodata se creeaza o baza de discutie in privinta tratamentului viitor.
SCAUN/UNIT DENTAR SUNTEM D307

Permite poziţionarea corectă a pacientului şi uşurinţă în curăţare şi dezinfectare. Are componentă integrată de dezinfectare care permite circularea unei soluţii bactericid. Aceasta dezinfectează circuitele interne ale aparatului. Este prevăzut cu valve antireflux care nu permit intrarea lichidelor biologice în circuitul aparatului, evitând contaminarea încrucişată.


AUTOCLAV clasa B cu imprimantă


Clasa B este cea mai performantă clasă de sterilizare disponibilă la ora actuală.


 

SIGILATOR DE PUNGI


Sigilatorul de pungi permite sigilarea individuală a fiecarei truse. Folia de sterilizare are indicatori care îşi schimbă culoarea numai dacă sterilizarea s-a realizat în parametri normali.


 


 


BAIE CU ULTRASUNETEAcţiunea ultrasunetelor este de curăţare în adâncime, înlăturând chiar şi cele mai dificile urme de murdărie sau de contaminare de pe instrumentar.

Dispozitiv Protectie Incaltaminte StepN Go MS II W50


StepN Go este un dispozitiv automat care asigura incaltarea automata, comoda si rapida, fara folosirea mainilor, cu huse de unica folosinta, indicate a se utiliza pentru pastrarea unui nivel de curatenie foarte ridicat in incinta cabinetului de Stomatologie.